• Exista o mica podgorie in Franta care apartine de Clos des Colombes. Le Champagne la Ferraudiere provine din Ambonnay, una dintre cele doar 17 comune care au drept de DOC Champagne Grand Cru. Asamblajul este majoritar de Pinot Noir, cu putin Chardonnay si un sfert de vin Reserve. Poate fi savurata la aperitiv si se completeaza perfect cu fructe de mare, peste si sosuri delicate.
  • OMULETUL DE LEMN Clos de Colombes   asamblaj de 3 vinuri rosii: SIRAH - rotunjime si fructuozitate, CABERNET SAUVIGNON - tanini si corp, FETEASCA NEAGRA - personalitate si o nota "romaneasca" patriotica.
  • Soiuri : majoritar Sauvignon, Feteasca Alba, in cantitate mica Riesling Italian, Viognier. Un vin cu o culoare stralucitoare, marcata de lemnul din butoaiele de stejar dar fara greutate. In gura, vinul este vioi cu gust floral. La sfarsit este echilibrat si proaspat. Petit clos blanc se potriveste foarte bine la carne alb, la peste, la fructe de mare
  • Soiuri: cabernet, merlot, syrah, feteasca neagra in cantitate aproape egala. Un rosé de gastronomie. Culoare frumosa, gust exceptional de mici fructe rosii bine coapte: capsuni, fragi, zmeura si piper roz. Acest vin este gurmand, convivial si calduros. Un rose de vara dar si de tot anotimpul, pentru toate felurile de mancare: peste, carne, desert… Un rose de placere.
  • Petit Clos Rouge - Clos Des Colombes se compune ca un asamblaj  majoritar de Syrah, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si foarte putin Pinot Noir.
  • Printesa Si Bobul De Mazare Clos Des Colombes - culoare perfecta galben-auriu stralucitor. Sofisticat si fin, un vin cu nume de poveste! Nas: piersici coapte 🍑, vanilie, prune albe de vara Gust: caise confiate, grapefruit roz, gem de prune, note de lemn de stejar Postgust: foarte lung si intens, creme brulee, lime si piper alb. PRINTESA SI BOBUL DE MAZARE imi aduce aminte brusc de Copilarie. Astfel aciditatea placuta a vinului ma racoreste la fel ca o plimbare cu picioarele goale prin iarba uda a diminetii in gradina bunicilor plina de visini si ciresi 🍒.
  • Vin alb sec obtinut in urma unui asamblaj clasic de soiuri autohtone: Feteasca Alba si Riesling. Pastrat timp de cateva luni in butoaie de stejar, raspandeste un gust de lemn foarte discret. La degustare, Terra Alba este amplu, gras si aromatic.
  • Asamblajul vinului este realizat pe o baza clasica: Cabernet Sauvignon si Merlot. Peste acestea, adaugam cativa litri din soiurile aparte de exemplu Syrah si feteasca Neagra sau Pinot Noir, rezultatul fiind unul nemaipomenit. Este pus la invechit timp de 4 ani in butoi si apoi isi continua invechirea in sticle.