• Fresh si parfumat, acest cupaj este obtinut din 3 soiuri de struguri albi cu origini foarte diferite, dar care au in comun dragostea pentru climatul temperat al regiunii Sebes-Apold. Sauvignonul Blanc vine cu arome de fructe exotice si flori albe, Pinot Grigio completeaza cu aciditate si corp, iar Clasicul Chardonnay invaluie totul in note fine de pepene galben, piersici si frisca.
  • Vinificat din struguri selectionati de pe insoritele Coline ale Dobrogei, acest cupaj de Semillion si Tamaioasa Romaneasca ( doua soiuri remarcabile in lumea aromelor) este bogat, elegant si expresiv. Parfumul vinului te cucereste imediat fiind dominat de iasomie si piersica, iar in gust ne bucuram de fructe tropicale, piersici coapte si samburi de caise.
  • In apropierea Pontului Euxin, tolanit la umbra si ascultand valurile cu scoica la ureche atat de relaxat este acest Shiraz de Murfatlar din viile Halewood. Nici o grija nu veti mai avea in prezenta acestui Rose elegant, proaspat si fructuos cu nas de zmeura, capsune si citrice, cu o culoare roz–violacee care exprima tinerete si libertate iar dupa primul pahar veti auzi “LA Vie En Rose” una dintre superbele melodii interpretate de Edith Piaf.
  • Cupaj inspirat din soiurile Feteasca Neagra, Shiraz si Cabernet Franc cultivate cu succes in Podgoria Dealul Mare acest “Bordeaux” al Romaniei care le permite oenologilor iscusiti sa creeze vinuri rosii concentrate si intens colorate.Strugurii au fost culesi la maturitate deplina. Gustul vinului este generos si complex dezvaluind treptat nuante multiple de cirese negre, prune confiate si fructe negre de padure. Finalul este la fel de interesant cu note de vanilie, cafea, eucalipt si piper negru.
  • Cabernet Sauvignon obtinut din clona 7 (cu coacere tarzie) care produce struguri cu ciorchini mici si compacti, cu pielita groasa si incarcata de polifenoli si taninuri. Acest Cabernet Sauvignon denota o puternica expresie atat a caracterului de soi cat si a terroir-lui din care provine. Fermentat in cisterne verticale de inox, maturat timp de 12 luni in baricuri noi de stejar American si apoi invechit in sticla.

  • Soiul Feteasca Neagra este probabil cel mai valoros soi nobil rosu romanesc. Strugurii din care provine aceasta editie a vinului, au fost culesi de pe Domeniile Halewood - Viile Scurta.  Selectia clonala pentru plantatia  de vita de vie de la viile Scurta a fost realizata la Pepinierele Guillaume (Dijon-Franta).
  • Un vin de exceptie produs in editie limitata de doar 6600 sticle numerotate individual. Strugurii provenind din Podgoria Dealul Mare au fost recoltati manual cu mare grija dimineata foarte devreme pentru a pastra aciditatea si aromele in boabele strugurelui si a le feri de temperaturile ridicate din timpul zilei. Dupa inca o selectie si dezciorchinare mustul impreuna cu boabele a fost maturat la rece timp de 3 zile la o temperatura de 4*C . In acest proces se fixeaza culoarea provenind din pielita boabelor rezultand un vin modern, fresh, frumos colorat si stralucitor.
  • Dedicat petrecerilor dar si momentelor de relaxare acest spumant obtinut prin metoda Charmant este fin si prietenos putand fi servit de la aperitiv pana la desert . Echilibrat, fructuos si cu o perlare fina este companionul perfect al platourilor romanesti de aperitive pe baza de salate, mezeluri si branzeturi.
  • Acest vin, recolta anului 2011, este obtinut culesi de pe plantatia de vita de vie ale Domeniilor Halewood din Murfatlar, unde soiul Shiraz s-a adaptat bine la climatul cald din Dobrogea.

  • Acest vin elegant, recolta anului 2014 este obtinut din prima plantatie de Viognier din Romania de pe Domeniile Halewood – Viile Scurta. Viile Scurta, atestate documentar inca din secolul XVI sunt un areal situat pe pantele insorite ale podgoriei Dealu Mare, la o altitudine de aproximativ 150 de metri, pe locul unde acum multe milioane de ani se gasea Marea Sarmatica.

  • Rhein Extra Rose avand ca baza vinul obtinut in Podisul Transilvaniei din struguri de Pinot Noir, spumantul e  remarcabil de culoare roz somon ne incanta toate simturile inca de la primul contact.  
  • Spumantul Rhein Extra este cea mai veche marca recunoscuta de vin spumant din Romania.   
  • Theia Chardonnay a fost produs dintr-o recoltă de struguri proveniți din viile noastre din Sebeș Alba, vinificat într-un stil modern. Strugurii au fost recoltați la maturitate deplin, la sfârșitul lunii septembrie. După o macerare peliculară de 5 ore, la temperatura de 12° C, mustul ravac a fost decantat gravitațional, apoi fermentat la temperatura de 16° C, timp de 25 zile. Pentru un echilibru deosebit între aromele primare ale soiului și aromele condimentate ce se extrag din stejar, fermentația alcoolică a fost finalizată în baricuri din stejar american. Finețea și onctuozitatea vinului provin de la fermentatia malolactică.