• Un “Vin de Nuit” cum spun francezii, acest vin extrafresh si fructuos deopotriva este obtinut prin cupajarea celor 3 soiuri specifice podgoriei si fermentat la o temperatura scazuta dupa un scurt contact cu bostina doar de cateva ore. Vinul are parfum de zmeura, fragute si capsuni iar in gust se regasesc aceleasi fructe in stare confiata condimentate cu coaja rasa de grapefruit rosu. Un vin acum la moda de baut in orice moment al zilei care se poate asorta usor aproape cu orice preparate culinare chiar si cu pizza sau bucataria chinezeasca.
  • Soiul bordelez Cabernet Franc s-a adaptat excelent in podgoria Minis-Maderat valorificand la maximum acest terroir special dintre Mures si Muntii Zarandului. Vinul este intens colorat aproape “negru” fructuos si condimentat cu taninii vii, perfect echilibrat, usor de confundat cu marile vinuri de Bordeaux. Strugurii sunt recoltati tarziu si dupa o atenta selectie doar cei sanatosi ajung la fermentare si maturare in barrique timp de 24 de luni.  Optimul de consum este atins dupa inca un somn de aceasta data la sticle de inca doi ani.  
  • Obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Cadarca, acest vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2009. Un “Grand Cuvee” rar ca perlele negre. Culesul strugurilor s-a facut la supracoacere, s-au selectionat atat in vie cat si la crama, apoi s-au fermentat traditional pe bostina timp de 21 se zile. Vinul combina caracterele celor trei soiuri de struguri negrii cu iscusinta oenologului si terroirul special din sudul podgoriei Minis-Maderat.
  • Reducere!
    Soi dacic romanesc cultivat  pe dealurile pietroase ale Paulisului, depaseste calitativ potentialul de soi. Aromele de struguri stafiditi si fructe rosii tradeaza un vin premium fin si echilibrat. Dupa fermentatie o parte din vin este maturat in barrique timp de 2 ani ceea ce ii aduce un plus de vanilie si ciocolata amaruie. Gustul are trei componente una vegetala, a doua fructuoasa si a treia minerala prin combinatia carora rezulta un vin fresh si foarte baubil.