• Dedicat petrecerilor dar si momentelor de relaxare acest spumant obtinut prin metoda Charmant este fin si prietenos putand fi servit de la aperitiv pana la desert . Echilibrat, fructuos si cu o perlare fina este companionul perfect al platourilor romanesti de aperitive pe baza de salate, mezeluri si branzeturi.
  • Muscat Ottonel Demisec de la Crama Aramic, Dealurile Silagiului un vin MAGIC de o intensitate si complexitate a aromelor cum rar intalnesti, foarte feminin cu un parfum special de trandafiri si faguri de miere care iti “imbata” simturile – un vin de care te indragostesti! Comanda online! De origine franceza soiul Muscat Ottonel s-a adaptat foarte bine in Romania si da vinuri fine si minerale in podgoria Tarnave, vinuri aromate si dulci la Murfatlar, iar pe Dealurile Silagiului la Crama Aramic vinuri foarte expresive care fac fata la cele mai sofisticate asocieri culinare.
  • Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
  • Silvania Premium Lux Demisec inseamna pandispan, frisca, pulpa de piersici din compot, mandarine - invelite fin intr-o crema de vanilie presarata cu coaja de lamaie rasa, totul intr-un echilibru perfect.