-
Dedicat petrecerilor dar si momentelor de relaxare acest spumant obtinut prin metoda Charmant este fin si prietenos putand fi servit de la aperitiv pana la desert . Echilibrat, fructuos si cu o perlare fina este companionul perfect al platourilor romanesti de aperitive pe baza de salate, mezeluri si branzeturi.
-
Rhein Extra Rose avand ca baza vinul obtinut in Podisul Transilvaniei din struguri de Pinot Noir, spumantul e remarcabil de culoare roz somon ne incanta toate simturile inca de la primul contact.
-
Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
-
-
Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
-
Silvania Premium Lux Brut Natur un perlaj cu bule foarte fine, parfum discret de croissant cu gem de piersici si pulpa de mere rosii, iar gust crocant de grapefruit alb.
-
Silvania Premium Lux Demisec inseamna pandispan, frisca, pulpa de piersici din compot, mandarine - invelite fin intr-o crema de vanilie presarata cu coaja de lamaie rasa, totul intr-un echilibru perfect.
-
Născut din grijă, pasiune și pricepere, vinul spumant “Silvania” face parte din elita rarelor vinuri spumante românești. Gustul său echilibrat și fin este obținut prin metoda tradițională “Champenoise” (refermentarea naturală a vinului în propria butelie timp de până la trei ani), proces folosit exclusiv în producerea celor mai rare, fine și scumpe vinuri spumante din lume.
-
Atunci cand ai nevoie sa te rasfeti sau sa le faci o bucurie persoanelor importante din viata ta alege Silvania Premium Lux Sec, fresh si jucaus.
-
Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
-
Spumantul Rhein Extra este cea mai veche marca recunoscuta de vin spumant din Romania.