• Soiul bordelez Cabernet Franc s-a adaptat excelent in podgoria Minis-Maderat valorificand la maximum acest terroir special dintre Mures si Muntii Zarandului. Vinul este intens colorat aproape “negru” fructuos si condimentat cu taninii vii, perfect echilibrat, usor de confundat cu marile vinuri de Bordeaux. Strugurii sunt recoltati tarziu si dupa o atenta selectie doar cei sanatosi ajung la fermentare si maturare in barrique timp de 24 de luni.  Optimul de consum este atins dupa inca un somn de aceasta data la sticle de inca doi ani.  
  • Obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Cadarca, acest vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2009. Un “Grand Cuvee” rar ca perlele negre. Culesul strugurilor s-a facut la supracoacere, s-au selectionat atat in vie cat si la crama, apoi s-au fermentat traditional pe bostina timp de 21 se zile. Vinul combina caracterele celor trei soiuri de struguri negrii cu iscusinta oenologului si terroirul special din sudul podgoriei Minis-Maderat.
  • Feteasca Neagra Premium Villa Vinea, un soi romanesc de struguri, pentru vinuri roșii (de asemenea, numit Madchentraube negru), care este surprinzător de bine‐cunoscut pentru vinurile sale cu rezultate excelente (cantitativ si calitativ).

  • Merlot Avincis
  • Merlot Aramic

    38,00 lei
  • Un soi de struguri negrii romanesti cu origine in Podgoria Dragasani unde isi pune cel mai bine in evidenta calitatile de vin barbatesc si complex. Soiul a fost obtinut printr-o incrucisare intre soiurile Negru Vartos si Saperavi fiind considerat fiul mai mic al soiului Novac care are la origine aceleasi soiuri. Parfumul se lasa greu descifrat fiind caracterizat prin note vegetale si piele, violete in fundal iar in timp cu un pic de rabdare(cateva ore) se deschide spre cirese negre in parga si afine de padure. Gustul este crud si salbatic la prima inghititura, vinul se ascunde si are nevoie din timp sau decantare pentru a exprima graduat nuantele de dulceata de visine, de cirese amare si de afine insotite de piper rosu.
  • OMULETUL DE LEMN Clos de Colombes   asamblaj de 3 vinuri rosii: SIRAH - rotunjime si fructuozitate, CABERNET SAUVIGNON - tanini si corp, FETEASCA NEAGRA - personalitate si o nota "romaneasca" patriotica.
  • Rosu De Silagi Aramic este o explozie de fructe negre! 🍒Ciresele amare de padure domina atacul vinului, urmeaza murele in parga ce sustin aciditatea vioaie si-l fac aproape crocant (ca un vin alb), iar finalul este catifelat de dulceata de afine si visine supracoapte si usor condimentat cu note de cuisoare si piper alb.
  • Zweigelt Premium 2016 - Villa Vinea, un vin usor de baut si asociat cu mancarurile meselor bogate. Culoarea vinului este rosu-granat cu reflexe de cerneala care-i tradeaza tineretea si personlitatea de “Don Juan” (atentie domnisoarelor si doamnelor!)