• Domnul de Rouă (The DewLord) spune povestea prinţului călător prin viile Drăgăşanilor, un îndrăgostit topit de razele soarelui în roua dimineţii. Strugurii dezmierdaţi de stropii de rouă au dat naştere vinului iubirii.
  • Soiuri : majoritar Sauvignon, Feteasca Alba, in cantitate mica Riesling Italian, Viognier. Un vin cu o culoare stralucitoare, marcata de lemnul din butoaiele de stejar dar fara greutate. In gura, vinul este vioi cu gust floral. La sfarsit este echilibrat si proaspat. Petit clos blanc se potriveste foarte bine la carne alb, la peste, la fructe de mare
  • Soiuri: cabernet, merlot, syrah, feteasca neagra in cantitate aproape egala. Un rosé de gastronomie. Culoare frumosa, gust exceptional de mici fructe rosii bine coapte: capsuni, fragi, zmeura si piper roz. Acest vin este gurmand, convivial si calduros. Un rose de vara dar si de tot anotimpul, pentru toate felurile de mancare: peste, carne, desert… Un rose de placere.
  • Petit Clos Rouge - Clos Des Colombes se compune ca un asamblaj  majoritar de Syrah, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si foarte putin Pinot Noir.
  •   Riesling‐ul de la Villa Vinea reflecta caracterul împrejurimilor: solul argilos, greu , duce la o mineralitate subtila, usor sarata, precum și o aromă corpolenta de fructe. Nuanța de spumant galben‐pal se adauga in mod natural in spectrul de culori datorate teraselor orientate spre sud din valea Tarnavelor. La varsta frageda, mai ales, gustul este racoritor de citrice și fructe verzi.
  •   Deschidere fina, discret, usor aromat, aciditate viguroasa; culoare galben deschis spre galben pai. Buchet fin de fructe de mere proaspete, piersici și caise, o aromă ușoară de nucsoara completează experiența gustului. În gura, proaspat și suculent, putin sarat, spre final cu usoara mineralitate. Pentru zona de cultivare tipica, Kerner Villa Vinea aduce o aciditate medie și un finisaj moale.
  • Feteasca Regala Premium 2014 Villa Vinea - Terroirul special din Podgoria Tarnave care este locul de nastere pentru Feteasca Regala isi pune amprenta asupra acestui vin.  
  • Zweigelt Premium 2016 - Villa Vinea, un vin usor de baut si asociat cu mancarurile meselor bogate. Culoarea vinului este rosu-granat cu reflexe de cerneala care-i tradeaza tineretea si personlitatea de “Don Juan” (atentie domnisoarelor si doamnelor!)
  • Aroma de Muscat este suava, Rieslingul sustine aciditatea si corpul vinului, iar Feteasca Regala aduce o nota originala ,,Romaneasca’’ si o savoare aparte. V2 Villa Vinea, un vin perfect pentru PARTY, dar si pentru dupa-amiezile calde de vara, servit la 6-8*C.
  • Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.
  • Sauvignon Blanc Premium - Villa Vinea este un vin fin, aromat, cu un mare potential, culoare galben luminos cu reflexe ușor verzui; microclima și condițiile de sol (sol argilos) asigura aciditate si mineralitate caracteristica zonei, cu o aroma subtila de fructe (soc, piersica, agrise, coacăze), armonios imbinata cu arome vegetale (urzica, iarbă). Răcoritor și plin de viață pe cerul gurii, abundență de minerale si condiment, suculent și un finisaj neted si lung caracterizează Sauvignon‐ul nostru.

  • Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
  • Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
  • Merlot Aramic

    38,00 lei
  • Un “Vin de Nuit” cum spun francezii, acest vin extrafresh si fructuos deopotriva este obtinut prin cupajarea celor 3 soiuri specifice podgoriei si fermentat la o temperatura scazuta dupa un scurt contact cu bostina doar de cateva ore. Vinul are parfum de zmeura, fragute si capsuni iar in gust se regasesc aceleasi fructe in stare confiata condimentate cu coaja rasa de grapefruit rosu. Un vin acum la moda de baut in orice moment al zilei care se poate asorta usor aproape cu orice preparate culinare chiar si cu pizza sau bucataria chinezeasca.