• Domnul de Rouă (The DewLord) spune povestea prinţului călător prin viile Drăgăşanilor, un îndrăgostit topit de razele soarelui în roua dimineţii. Strugurii dezmierdaţi de stropii de rouă au dat naştere vinului iubirii.
  • Desi strugurii provin dintr-o vie tanara conditiile pedoclimatice sunt foarte favorabile soiului Sauvignon Blanc din care rezulta vinuri ce se remarca prin calitate si complexitate. Culesul a avut loc intre 15 si 20 septembrie la o acumulare de zahar de 200-210g/l. Fermentatia alcoolica s-a desfasurat in tancuri de inox cu inoculare de drojdii selectionate si in conditii de temperatura controlata pentru a capta si fixa maximum de arome. Vinul este elegant cu arome de fructe exotice si soc care in gust sunt completate de compotul proaspat de piersici albe si coaja de grapefruit. Vinul este proaspat si vioi sustinut de o aciditatea ridicata.
  • Via tanara de doar 5 ani a fost afectata de precipitatiile abundente ale anului 2014 si s-a optat pentru calitate in detrimentul cantitatii selectionand doare strugurii perfect sanatosi. Culesul a avut loc intre 15 si 20 septembrie la o acumulare de zahar de 200-210g/l. Fermentatia alcoolica s-a desfasurat in tancuri de inox cu inoculare de drojdii selectionate si in conditii de temperatura controlata pentru a capta si fixa maximum de arome. Nasul este de flori de primavara, citrice si mar verde iar in gust aceste arome sunt completate de mango si pepene galben. Vinul este proaspat si vioi sustinut de o aciditatea ridicata.
  • Un “Vin de Nuit” cum spun francezii, acest vin extrafresh si fructuos deopotriva este obtinut prin cupajarea celor 3 soiuri specifice podgoriei si fermentat la o temperatura scazuta dupa un scurt contact cu bostina doar de cateva ore. Vinul are parfum de zmeura, fragute si capsuni iar in gust se regasesc aceleasi fructe in stare confiata condimentate cu coaja rasa de grapefruit rosu. Un vin acum la moda de baut in orice moment al zilei care se poate asorta usor aproape cu orice preparate culinare chiar si cu pizza sau bucataria chinezeasca.
  • Soiuri : majoritar Sauvignon, Feteasca Alba, in cantitate mica Riesling Italian, Viognier. Un vin cu o culoare stralucitoare, marcata de lemnul din butoaiele de stejar dar fara greutate. In gura, vinul este vioi cu gust floral. La sfarsit este echilibrat si proaspat. Petit clos blanc se potriveste foarte bine la carne alb, la peste, la fructe de mare
  • Soiuri: cabernet, merlot, syrah, feteasca neagra in cantitate aproape egala. Un rosé de gastronomie. Culoare frumosa, gust exceptional de mici fructe rosii bine coapte: capsuni, fragi, zmeura si piper roz. Acest vin este gurmand, convivial si calduros. Un rose de vara dar si de tot anotimpul, pentru toate felurile de mancare: peste, carne, desert… Un rose de placere.
  • Petit Clos Rouge - Clos Des Colombes se compune ca un asamblaj  majoritar de Syrah, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si foarte putin Pinot Noir.
  • Merlot Aramic

    33,00 lei
  •   Riesling‐ul de la Villa Vinea reflecta caracterul împrejurimilor: solul argilos, greu , duce la o mineralitate subtila, usor sarata, precum și o aromă corpolenta de fructe. Nuanța de spumant galben‐pal se adauga in mod natural in spectrul de culori datorate teraselor orientate spre sud din valea Tarnavelor. La varsta frageda, mai ales, gustul este racoritor de citrice și fructe verzi.
  •   Deschidere fina, discret, usor aromat, aciditate viguroasa; culoare galben deschis spre galben pai. Buchet fin de fructe de mere proaspete, piersici și caise, o aromă ușoară de nucsoara completează experiența gustului. În gura, proaspat și suculent, putin sarat, spre final cu usoara mineralitate. Pentru zona de cultivare tipica, Kerner Villa Vinea aduce o aciditate medie și un finisaj moale.
  • Fresh si parfumat, acest cupaj este obtinut din 3 soiuri de struguri albi cu origini foarte diferite, dar care au in comun dragostea pentru climatul temperat al regiunii Sebes-Apold. Sauvignonul Blanc vine cu arome de fructe exotice si flori albe, Pinot Grigio completeaza cu aciditate si corp, iar Clasicul Chardonnay invaluie totul in note fine de pepene galben, piersici si frisca.
  • Vinificat din struguri selectionati de pe insoritele Coline ale Dobrogei, acest cupaj de Semillion si Tamaioasa Romaneasca ( doua soiuri remarcabile in lumea aromelor) este bogat, elegant si expresiv. Parfumul vinului te cucereste imediat fiind dominat de iasomie si piersica, iar in gust ne bucuram de fructe tropicale, piersici coapte si samburi de caise.
  • In apropierea Pontului Euxin, tolanit la umbra si ascultand valurile cu scoica la ureche atat de relaxat este acest Shiraz de Murfatlar din viile Halewood. Nici o grija nu veti mai avea in prezenta acestui Rose elegant, proaspat si fructuos cu nas de zmeura, capsune si citrice, cu o culoare roz–violacee care exprima tinerete si libertate iar dupa primul pahar veti auzi “LA Vie En Rose” una dintre superbele melodii interpretate de Edith Piaf.
  • Feteasca Regala Premium 2014 Villa Vinea - Terroirul special din Podgoria Tarnave care este locul de nastere pentru Feteasca Regala isi pune amprenta asupra acestui vin.  
  • Zweigelt Premium 2016 - Villa Vinea, un vin usor de baut si asociat cu mancarurile meselor bogate. Culoarea vinului este rosu-granat cu reflexe de cerneala care-i tradeaza tineretea si personlitatea de “Don Juan” (atentie domnisoarelor si doamnelor!)
  • Aroma de Muscat este suava, Rieslingul sustine aciditatea si corpul vinului, iar Feteasca Regala aduce o nota originala ,,Romaneasca’’ si o savoare aparte. V2 Villa Vinea, un vin perfect pentru PARTY, dar si pentru dupa-amiezile calde de vara, servit la 6-8*C.
  • Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.