• Soiul bordelez Cabernet Franc s-a adaptat excelent in podgoria Minis-Maderat valorificand la maximum acest terroir special dintre Mures si Muntii Zarandului. Vinul este intens colorat aproape “negru” fructuos si condimentat cu taninii vii, perfect echilibrat, usor de confundat cu marile vinuri de Bordeaux. Strugurii sunt recoltati tarziu si dupa o atenta selectie doar cei sanatosi ajung la fermentare si maturare in barrique timp de 24 de luni.  Optimul de consum este atins dupa inca un somn de aceasta data la sticle de inca doi ani.  
  • Cabernet Sauvignon este un soi franţuzesc de vin, care a fost adus în România cu câteva secole în urmă. Prezenţa sa în zona Drăgăşani dovedeşte compatibilitatea sa cu solul acestei regiuni.
  • Exista o mica podgorie in Franta care apartine de Clos des Colombes. Le Champagne la Ferraudiere provine din Ambonnay, una dintre cele doar 17 comune care au drept de DOC Champagne Grand Cru. Asamblajul este majoritar de Pinot Noir, cu putin Chardonnay si un sfert de vin Reserve. Poate fi savurata la aperitiv si se completeaza perfect cu fructe de mare, peste si sosuri delicate.
  • Crâmpoşia a fost prima dată cultivată pe colinele Rusidavei dacice și ale Rusidavei romane, vetrele podgoriei Drăgășani, care și-au câştigat o binemeritată faimă din vremea banilor Olteniei și până astăzi. Crâmpoșia este, așadar, unul dintre puținele soiuri pre-filoxerice autohtone care au rezistat din vremea dacilor până astăzi. În anii '60 ai secolului trecut, cercetătorii de la Stațiunea Viticolă din Drăgășani au început un lung proces de încrucișări „deschise", iar după aproape două decenii de încercari și selecții au realizat soiul nou, autohton, autofertil, numit Crâmpoșie Selecționată, soi care s-a adaptat perfect terroir-ului său de origine.
  • Cramposie Selectionata 2016 Avincis este un vin foarte fin, plin de personalitate, cu arome de mere verzi 🍏, dar si de citrice. 
  • Obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Cadarca, acest vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2009. Un “Grand Cuvee” rar ca perlele negre. Culesul strugurilor s-a facut la supracoacere, s-au selectionat atat in vie cat si la crama, apoi s-au fermentat traditional pe bostina timp de 21 se zile. Vinul combina caracterele celor trei soiuri de struguri negrii cu iscusinta oenologului si terroirul special din sudul podgoriei Minis-Maderat.
  • Domnul de Rouă (The DewLord) spune povestea prinţului călător prin viile Drăgăşanilor, un îndrăgostit topit de razele soarelui în roua dimineţii. Strugurii dezmierdaţi de stropii de rouă au dat naştere vinului iubirii.
  • Feteasca Neagra Premium Villa Vinea, un soi romanesc de struguri, pentru vinuri roșii (de asemenea, numit Madchentraube negru), care este surprinzător de bine‐cunoscut pentru vinurile sale cu rezultate excelente (cantitativ si calitativ).

  • Soi dacic romanesc cultivat  pe dealurile pietroase ale Paulisului, depaseste calitativ potentialul de soi. Aromele de struguri stafiditi si fructe rosii tradeaza un vin premium fin si echilibrat. Dupa fermentatie o parte din vin este maturat in barrique timp de 2 ani ceea ce ii aduce un plus de vanilie si ciocolata amaruie. Gustul are trei componente una vegetala, a doua fructuoasa si a treia minerala prin combinatia carora rezulta un vin fresh si foarte baubil.
  • Feteasca Regala & Pinot Gris - Avincis un vin cu adevarat regal, o Printesa zburdalnica dar frumoasa foc de culoarea spicelor de grau cu un buchet de flori de salcam si flori de portocal 🍊.
  • Feteasca Regala Premium 2014 Villa Vinea - Terroirul special din Podgoria Tarnave care este locul de nastere pentru Feteasca Regala isi pune amprenta asupra acestui vin.  
  • Gewurztraminer Selection 2015 Villa Vinea - Daca vrei sa cuceresti o fata cu acest vin ar trebui sa incepi.... Culoarea galben-stralucitoare a Gewurztraminer-ului Selection 2015 Villa Vinea are parfumul fin de faguri de miere, busuioc uscat si trandafiri. Te imbie si te rasfata pregatind toate simturile pentru prima inghititura.
  •   Deschidere fina, discret, usor aromat, aciditate viguroasa; culoare galben deschis spre galben pai. Buchet fin de fructe de mere proaspete, piersici și caise, o aromă ușoară de nucsoara completează experiența gustului. În gura, proaspat și suculent, putin sarat, spre final cu usoara mineralitate. Pentru zona de cultivare tipica, Kerner Villa Vinea aduce o aciditate medie și un finisaj moale.
  •   Vinul Gitana reprezintă rezultatul impletirii armonioase dintre generozitatea naturii si munca omului. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție si modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă in renașterea vinurilor moldovenești.