• Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
  • Vin alb sec obtinut in urma unui asamblaj clasic de soiuri autohtone: Feteasca Alba si Riesling. Pastrat timp de cateva luni in butoaie de stejar, raspandeste un gust de lemn foarte discret. La degustare, Terra Alba este amplu, gras si aromatic.
  • Asamblajul vinului este realizat pe o baza clasica: Cabernet Sauvignon si Merlot. Peste acestea, adaugam cativa litri din soiurile aparte de exemplu Syrah si feteasca Neagra sau Pinot Noir, rezultatul fiind unul nemaipomenit. Este pus la invechit timp de 4 ani in butoi si apoi isi continua invechirea in sticle.
  • Aroma de Muscat este suava, Rieslingul sustine aciditatea si corpul vinului, iar Feteasca Regala aduce o nota originala ,,Romaneasca’’ si o savoare aparte. V2 Villa Vinea, un vin perfect pentru PARTY, dar si pentru dupa-amiezile calde de vara, servit la 6-8*C.
  • Viognier - Clos Des Colombes este un vin extrem de fin si foarte aromat, cu un parfum de briosa.
  • Zweigelt Premium 2016 - Villa Vinea, un vin usor de baut si asociat cu mancarurile meselor bogate. Culoarea vinului este rosu-granat cu reflexe de cerneala care-i tradeaza tineretea si personlitatea de “Don Juan” (atentie domnisoarelor si doamnelor!)