• Soiuri : majoritar Sauvignon, Feteasca Alba, in cantitate mica Riesling Italian, Viognier. Un vin cu o culoare stralucitoare, marcata de lemnul din butoaiele de stejar dar fara greutate. In gura, vinul este vioi cu gust floral. La sfarsit este echilibrat si proaspat. Petit clos blanc se potriveste foarte bine la carne alb, la peste, la fructe de mare
  • Exista o mica podgorie in Franta care apartine de Clos des Colombes. Le Champagne la Ferraudiere provine din Ambonnay, una dintre cele doar 17 comune care au drept de DOC Champagne Grand Cru. Asamblajul este majoritar de Pinot Noir, cu putin Chardonnay si un sfert de vin Reserve. Poate fi savurata la aperitiv si se completeaza perfect cu fructe de mare, peste si sosuri delicate.
  • Acest Rosé este făcut din Cabernet Sauvignon, un soi răspândit astăzi în toată lumea datorită potențialului la crearea celor mai bune vinuri roșii şi Merlot un soi cunoscut de asemenea de multă vreme.
  • Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.
  • Domnul de Rouă (The DewLord) spune povestea prinţului călător prin viile Drăgăşanilor, un îndrăgostit topit de razele soarelui în roua dimineţii. Strugurii dezmierdaţi de stropii de rouă au dat naştere vinului iubirii.
  • Crâmpoşia a fost prima dată cultivată pe colinele Rusidavei dacice și ale Rusidavei romane, vetrele podgoriei Drăgășani, care și-au câştigat o binemeritată faimă din vremea banilor Olteniei și până astăzi. Crâmpoșia este, așadar, unul dintre puținele soiuri pre-filoxerice autohtone care au rezistat din vremea dacilor până astăzi. În anii '60 ai secolului trecut, cercetătorii de la Stațiunea Viticolă din Drăgășani au început un lung proces de încrucișări „deschise", iar după aproape două decenii de încercari și selecții au realizat soiul nou, autohton, autofertil, numit Crâmpoșie Selecționată, soi care s-a adaptat perfect terroir-ului său de origine.
  • Cabernet Sauvignon este un soi franţuzesc de vin, care a fost adus în România cu câteva secole în urmă. Prezenţa sa în zona Drăgăşani dovedeşte compatibilitatea sa cu solul acestei regiuni.
  • Aroma de Muscat este suava, Rieslingul sustine aciditatea si corpul vinului, iar Feteasca Regala aduce o nota originala ,,Romaneasca’’ si o savoare aparte. V2 Villa Vinea, un vin perfect pentru PARTY, dar si pentru dupa-amiezile calde de vara, servit la 6-8*C.
  • Feteasca Regala Premium 2014 Villa Vinea - Terroirul special din Podgoria Tarnave care este locul de nastere pentru Feteasca Regala isi pune amprenta asupra acestui vin.