• Fresh si parfumat, acest cupaj este obtinut din 3 soiuri de struguri albi cu origini foarte diferite, dar care au in comun dragostea pentru climatul temperat al regiunii Sebes-Apold. Sauvignonul Blanc vine cu arome de fructe exotice si flori albe, Pinot Grigio completeaza cu aciditate si corp, iar Clasicul Chardonnay invaluie totul in note fine de pepene galben, piersici si frisca.
  • Vinificat din struguri selectionati de pe insoritele Coline ale Dobrogei, acest cupaj de Semillion si Tamaioasa Romaneasca ( doua soiuri remarcabile in lumea aromelor) este bogat, elegant si expresiv. Parfumul vinului te cucereste imediat fiind dominat de iasomie si piersica, iar in gust ne bucuram de fructe tropicale, piersici coapte si samburi de caise.
  • Prosecco Extra Dry adica “demi sec” in limbajul vinului este cel mai iubit sortiment de prosecco in Italia datorita echilibrului sau minunat intre aciditate si zaharuri. Acest Prosecco ne incanta prin parfum floral, gust de fructe cu samburi (caise, piersici) si postgust fin de croissante.
  • Exista o mica podgorie in Franta care apartine de Clos des Colombes. Le Champagne la Ferraudiere provine din Ambonnay, una dintre cele doar 17 comune care au drept de DOC Champagne Grand Cru. Asamblajul este majoritar de Pinot Noir, cu putin Chardonnay si un sfert de vin Reserve. Poate fi savurata la aperitiv si se completeaza perfect cu fructe de mare, peste si sosuri delicate.
  • Contessa - Villa Vinea

    Caracteristica solului argilos, perioada prelunga a coacerii strugurilor în soarele de toamnă, precum și stafidirea specifica “vinurilor de paie”, cateva luni in ladite, da vinului un nas intens, fructat (ananas, piersici, pepene galben si gutuie) și aroma fagurilor cu miere; culoare galben deschis spre auriu, plin în gură și elegant, cu un finisaj moale și grațios.

  • Crâmpoşia a fost prima dată cultivată pe colinele Rusidavei dacice și ale Rusidavei romane, vetrele podgoriei Drăgășani, care și-au câştigat o binemeritată faimă din vremea banilor Olteniei și până astăzi. Crâmpoșia este, așadar, unul dintre puținele soiuri pre-filoxerice autohtone care au rezistat din vremea dacilor până astăzi. În anii '60 ai secolului trecut, cercetătorii de la Stațiunea Viticolă din Drăgășani au început un lung proces de încrucișări „deschise", iar după aproape două decenii de încercari și selecții au realizat soiul nou, autohton, autofertil, numit Crâmpoșie Selecționată, soi care s-a adaptat perfect terroir-ului său de origine.
  • Cramposie Selectionata 2016 Avincis este un vin foarte fin, plin de personalitate, cu arome de mere verzi 🍏, dar si de citrice. 
  • În crearea de Cuvee Diamant, combinarea celor două soiuri autohtone Feteasca Alba si Feteasca Regala redescopera clasa soiurilor romanesti.