• Muscat Ottonel Demisec de la Crama Aramic, Dealurile Silagiului un vin MAGIC de o intensitate si complexitate a aromelor cum rar intalnesti, foarte feminin cu un parfum special de trandafiri si faguri de miere care iti “imbata” simturile – un vin de care te indragostesti! Comanda online! De origine franceza soiul Muscat Ottonel s-a adaptat foarte bine in Romania si da vinuri fine si minerale in podgoria Tarnave, vinuri aromate si dulci la Murfatlar, iar pe Dealurile Silagiului la Crama Aramic vinuri foarte expresive care fac fata la cele mai sofisticate asocieri culinare.
  • Printesa Si Bobul De Mazare Clos Des Colombes - culoare perfecta galben-auriu stralucitor. Sofisticat si fin, un vin cu nume de poveste! Nas: piersici coapte 🍑, vanilie, prune albe de vara Gust: caise confiate, grapefruit roz, gem de prune, note de lemn de stejar Postgust: foarte lung si intens, creme brulee, lime si piper alb. PRINTESA SI BOBUL DE MAZARE imi aduce aminte brusc de Copilarie. Astfel aciditatea placuta a vinului ma racoreste la fel ca o plimbare cu picioarele goale prin iarba uda a diminetii in gradina bunicilor plina de visini si ciresi 🍒.
  •   Riesling‐ul de la Villa Vinea reflecta caracterul împrejurimilor: solul argilos, greu , duce la o mineralitate subtila, usor sarata, precum și o aromă corpolenta de fructe. Nuanța de spumant galben‐pal se adauga in mod natural in spectrul de culori datorate teraselor orientate spre sud din valea Tarnavelor. La varsta frageda, mai ales, gustul este racoritor de citrice și fructe verzi.
  • Sauvignon Blanc Premium - Villa Vinea este un vin fin, aromat, cu un mare potential, culoare galben luminos cu reflexe ușor verzui; microclima și condițiile de sol (sol argilos) asigura aciditate si mineralitate caracteristica zonei, cu o aroma subtila de fructe (soc, piersica, agrise, coacăze), armonios imbinata cu arome vegetale (urzica, iarbă). Răcoritor și plin de viață pe cerul gurii, abundență de minerale si condiment, suculent și un finisaj neted si lung caracterizează Sauvignon‐ul nostru.

  • Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
  • Vinul spumant SILVANIA face parte din elita rarelor vinuri spumante româneşti, obţinut prin metoda tradiţională „Champenoise” și anume prin refermentarea naturală a vinului în sticlă, timp de până la 3 ani. Pe tot parcursul acestei lungi perioade este obligatoriu ca umiditatea şi temperatura (12 grade Celsius) să fie constante. Aceste condiţii nu se pot obţine decât în hrubele adânci şi întinse ca cele de la Măgura Şimleului, aflate la 60 m sub stâncă, cu galerii în lungime de 3,5 km.
  • Silvania Premium Lux Brut Natur  un perlaj cu bule foarte fine, parfum discret de croissant cu gem de piersici si pulpa de mere rosii, iar gust crocant de grapefruit alb.