• Cupaj inspirat din soiurile Feteasca Neagra, Shiraz si Cabernet Franc cultivate cu succes in Podgoria Dealul Mare acest “Bordeaux” al Romaniei care le permite oenologilor iscusiti sa creeze vinuri rosii concentrate si intens colorate.Strugurii au fost culesi la maturitate deplina. Gustul vinului este generos si complex dezvaluind treptat nuante multiple de cirese negre, prune confiate si fructe negre de padure. Finalul este la fel de interesant cu note de vanilie, cafea, eucalipt si piper negru.
  • Soiul bordelez Cabernet Franc s-a adaptat excelent in podgoria Minis-Maderat valorificand la maximum acest terroir special dintre Mures si Muntii Zarandului. Vinul este intens colorat aproape “negru” fructuos si condimentat cu taninii vii, perfect echilibrat, usor de confundat cu marile vinuri de Bordeaux. Strugurii sunt recoltati tarziu si dupa o atenta selectie doar cei sanatosi ajung la fermentare si maturare in barrique timp de 24 de luni.  Optimul de consum este atins dupa inca un somn de aceasta data la sticle de inca doi ani.  
  • Provine dintr-o vie inca tanara din care s-au recoltat doar strugurii sanatosi ajunsi la maturitatea deplina spre sfarsitul lunii octombrie. In crama, dupa incheierea fermentatiei alcoolice si malolactice s-a trecut la maturarea in baricuri noi romanesti de stejar cu grad de prajire mediu, maturare care a durat timp de aproape doi ani. A rezultat un vin intens colorat, rosu rubiniu, corpolent cu arome de coacaze negre tipice soiului Cabernet Sauvignon, prune uscate, imbracate in nuante fine de ciocolata amaruie si vanilie. Visina supracoapta din postgust tradeaza calitatea premium, iar taninii fini si bine integrati accentueaza caracterul fresh al acestui vin ce il transforma dintr-un vin gastronomic sau de meditatie intr-un vin de petrecere cu prietenii sau mai ales intr-un vin de eveniment (nunta, botez, majorat, zi de nastere). Fructele si vanilia domina caracterul vegetal-salbatic specific soiului si il catifeleaza  facandu-l foarte baubil.
  • Cabernet Sauvignon este un soi franţuzesc de vin, care a fost adus în România cu câteva secole în urmă. Prezenţa sa în zona Drăgăşani dovedeşte compatibilitatea sa cu solul acestei regiuni.
  • Obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Cadarca, acest vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2009. Un “Grand Cuvee” rar ca perlele negre. Culesul strugurilor s-a facut la supracoacere, s-au selectionat atat in vie cat si la crama, apoi s-au fermentat traditional pe bostina timp de 21 se zile. Vinul combina caracterele celor trei soiuri de struguri negrii cu iscusinta oenologului si terroirul special din sudul podgoriei Minis-Maderat.
  • Cuvee-ul Rosu 2016 Galicea Mare este un vin cu "zvac", adica cu atitudine. O combinatie de Merlot, Cabernet si Feteasca Neagra. 
  • Domnul de Rouă (The DewLord) spune povestea prinţului călător prin viile Drăgăşanilor, un îndrăgostit topit de razele soarelui în roua dimineţii. Strugurii dezmierdaţi de stropii de rouă au dat naştere vinului iubirii.
  • Feteasca Neagra Premium Villa Vinea, un soi romanesc de struguri, pentru vinuri roșii (de asemenea, numit Madchentraube negru), care este surprinzător de bine‐cunoscut pentru vinurile sale cu rezultate excelente (cantitativ si calitativ).

  • Soi dacic romanesc cultivat  pe dealurile pietroase ale Paulisului, depaseste calitativ potentialul de soi. Aromele de struguri stafiditi si fructe rosii tradeaza un vin premium fin si echilibrat. Dupa fermentatie o parte din vin este maturat in barrique timp de 2 ani ceea ce ii aduce un plus de vanilie si ciocolata amaruie. Gustul are trei componente una vegetala, a doua fructuoasa si a treia minerala prin combinatia carora rezulta un vin fresh si foarte baubil.
  • Vinul a fost obtinut din struguri atent selectionati atat in vie cat si in crama iar dupa incheierea celei de-a doua fermentatii s-a odihnit timp de 12 luni in baricuri de stejar romanesc cu grad mediu de prajire. A rezultat un vin cu parfum de fructe rosii proaspete si prune de vara coapte. In gust se regasesc fructele rosii completate de cuisoare si piper proaspat macinat. Fresh si suplu vinul este jucaus si te indeamna usor la inca un pahar.
  • Cabernet Sauvignon obtinut din clona 7 (cu coacere tarzie) care produce struguri cu ciorchini mici si compacti, cu pielita groasa si incarcata de polifenoli si taninuri. Acest Cabernet Sauvignon denota o puternica expresie atat a caracterului de soi cat si a terroir-lui din care provine. Fermentat in cisterne verticale de inox, maturat timp de 12 luni in baricuri noi de stejar American si apoi invechit in sticla.

  • Soiul Feteasca Neagra este probabil cel mai valoros soi nobil rosu romanesc. Strugurii din care provine aceasta editie a vinului, au fost culesi de pe Domeniile Halewood - Viile Scurta.  Selectia clonala pentru plantatia  de vita de vie de la viile Scurta a fost realizata la Pepinierele Guillaume (Dijon-Franta).
  • Un vin de exceptie produs in editie limitata de doar 6600 sticle numerotate individual. Strugurii provenind din Podgoria Dealul Mare au fost recoltati manual cu mare grija dimineata foarte devreme pentru a pastra aciditatea si aromele in boabele strugurelui si a le feri de temperaturile ridicate din timpul zilei. Dupa inca o selectie si dezciorchinare mustul impreuna cu boabele a fost maturat la rece timp de 3 zile la o temperatura de 4*C . In acest proces se fixeaza culoarea provenind din pielita boabelor rezultand un vin modern, fresh, frumos colorat si stralucitor.
  • Merlot Avincis
  • Merlot Aramic

    33,00 lei
  • Un soi de struguri negrii romanesti cu origine in Podgoria Dragasani unde isi pune cel mai bine in evidenta calitatile de vin barbatesc si complex. Soiul a fost obtinut printr-o incrucisare intre soiurile Negru Vartos si Saperavi fiind considerat fiul mai mic al soiului Novac care are la origine aceleasi soiuri. Parfumul se lasa greu descifrat fiind caracterizat prin note vegetale si piele, violete in fundal iar in timp cu un pic de rabdare(cateva ore) se deschide spre cirese negre in parga si afine de padure. Gustul este crud si salbatic la prima inghititura, vinul se ascunde si are nevoie din timp sau decantare pentru a exprima graduat nuantele de dulceata de visine, de cirese amare si de afine insotite de piper rosu.