Misiunea Nectarul Viilor

Sa aducem in casa si pe masa dumneavoastra vinuri speciale vinuri care vorbesc si care creeaza momente magice atunci cand le savurati alaturi de persoana iubita, prieteni sau familie sau de ce nu vinuri perfecte pentru a creea un timp numai al tau in fiecare seara dupa o zi stresanta la birou, in fabrica sau pe teren.

Pentru evenimente unice vom cauta vinuri unice, extravagante, super premium, vinuri de terroir, vinuri din anii in care Domnul binecuvanteaza Pamantul si Via si ii da si suficienta intelepciune vinificatorului ca sa ingrijeasca cum se cuvine darurile Cerului.

Trebuie sa recunoastem ca e o munca foarte grea si istovitoatre sa degusti cat mai multe vinuri zilnic si sa le selectezi pe cele bune si foarte bune apoi a doua zi sa le degusti din nou impreuna cu diferite preparate culinare, sa iei notite despre fiecare si sa te gandesti ce vinuri ar creea o experienta placuta pentru oricine vrea sa se bucure la maxim de viata.

Aceasta cercetare alegand vinuri din crame si din magazine are ca scop sa descoperim acele vinuri care ne merita toata atentia si mai ales sa nu ratam anii superbi pentru vin cu care s-ar putea sa nu ne mai intalnim . Astfel de vinuri etalon pentru un soi sau pentru o podgorie ne fac sa devenim mai curiosi si mai pasionati in domeniul secretelor lui Bacchus.

De asemenea asocierea vinului cu diferite preparate culinare sau produse alimentare intre care branzaturile ocupa un loc esential ne da adevarata valoare a unui vin si ne atrag atentia – “acest vin e fantastic, cum de nu l-am remarcat pana sa-l degust alaturi de ficat de rata cu dulceata de gutui ?“(un vin dulce si aromat).

In primul rand pentru ca am baut vinuri mari, am cunoscut oameni nemaipomeniti care ne-au impartasit o parte din experienta si pasiunea lor pentru vin, o gramada de “secrete si retete” pentru a face din degustarea si bautul vinului o arta, de fapt arta de a trai frumos fiecare zi si fiecare intalnire cu oamenii interesanti din viata noastra.

Vrem sa ne considerati prietenii si consilierii dumneavoastra oricand la datorie pentru a va recomanda ce vin sa achizitionati si modul in care sa il degustati in asa fel incat sa va bucurati la maxim de aceasta experienta care ar trebui sa fie intodeauna placuta.
Savoarea, parfumul si buchetul vinului se lasa descoperite pe rand la fel ca sufletul iubitei sau iubitului.

Nu trebuie sa grabim lucrurile, trebuie sa folosim paharul potrivit, sa aducem vinul la temperatura optima de servire , sa il decantam daca e cazul , sa pregatim mici aperitive sau macar o paine integrala cu ulei de masline, cativa samburi de nuca, cubulete de cascaval in asa fel incat sa ne bucuram la maxim si de al doilea pahar!

Noi impreuna cu dumneavoastra vrem sa transformam fiecare degustare intr-o experienta placuta si relaxanta si daca se poate sa invatam sa bem mai bine (nu mai mult) si sa traim mai bine!

Sloganul nostru e “THE NEW REVOLUTION OF TASTE “ pentru ca credem ca acum se produce o revolutie in ceea ce priveste calitatea vinului romanesc si celui mondial iar din cauza globalizarii un Sauvignon Blanc de Dragasani sau de Tarnave e foarte usor de comparat cu unul frantuzesc “de la mama lui” sau cu unul din Noua Zeelanda printr-un simplu clic la un magazin de vinuri online.
Exista pe piata tot mai multe vinuri premium la un pret corect si ele apar datorita concurentei suficient de mari dintre crame si mai ales datorita noilor producatori care trebuie sa-si faca vinurile cunoscute si recunoscute de cati mai multi consumatori.
Pe scurt dorim ca prin oferta noastra sa va bucuram papilele gustative si sa va facem curiosi ca sa doriti sa degustati cat mai multe vinuri noi romanesti si straine pentru ca vinul nu este o bautra e soare ,e spirit, e cultura!