• Generalitati

Utilizarea web-sitelui www.nectarulviilor.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Produsele oferite de acest site sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Nectarulviilor.ro este intretinut si administrat de SC Nectarul Viilor SRL, CUI RO 34765075, J02/755/2015, sediul in localitatea Chisindia, nr 38, jud. Arad denumit in continuare furnizor.

Orice persoana fizica sau juridica care comanda sau achizitioneaza produse prin intermediul web-siteului nectarulviilor.ro este denumit in continuare client.

  • Produsele oferite de acest site sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.

Conform legislatiei in vigoare este interzisa achizitionarea bauturilor alcoolice de catre minori si de aceea orice utilizator al acestui site declara pe propria raspundere: ,,Declar pe propria raspundere ca am cel putin varsta de 18 ani si ca prin plasarea comenzii nu incalc legislatia in vigoare.

  • Confidentialitate

Achizitionarea produselor noastre prin intermediul magazinului on-line nectarulviilor.ro, implica furnizarea de date personale.

Toate datele personale furnizate vor fi folosite doar in scopul comercializarii de produse ori servicii oferite de magazinul nostru.

Datele furnizate de dumneavoastra nu vor fi instrainate ,ele au ca scop procesarea si inregistrarea comenzilor, livrarea, facturarea,ofertarea produselor ,informarea despre campaniile promotionale.

  • Pretul produselor

Toate produsele au pretul afisat in ron cu tva inclus.

In cazul in care comanda este mai mare sau egala cu 6 sticle, transportul va fi gratuit.

In cazul in care comanda este mai mica de 6 sticle, costul transportului va fi suportat de client si anume 20lei/colet.

  • Livrarea

Livrarea se face pe teritoriul Romaniei prin intermediul unei firme de curierat.

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 72 ore.

Inainte de livrarea produselor, ne rezervam dreptul de a contacta clientul pentru confirmarea comenzii. De asemenea reprezentantul firmei de curierat poate contacta clientul telefonic pentru  a stabili detaliile de livrare  in cazul in care persoana de contact nu se gaseste la adresa de livrare stabilita.

Clientul are obligatia de a verifica starea coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care coletul este deteriorat ,aceasta se mentioneaza in formularul de transport si se poate refuza primirea acestuia.

In aceasta situatie contactati telefonic sau prin e-mail reprezentantii Nectarulviilor.ro.

Receptia coletului si semnatura de primire reprezinta acceptul clientului privind starea produsului ,acesta fiind considerat in stare buna.

Orice reclamatie ulterioara este considerata nula.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta anumie comenzi.

  • Politica de returnare

In conformitate cu O.G. 130/2000 produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate  in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul  poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC Nectarul Viilor SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri, etc.

  • Dreptul de autor

Intregul continut al web-sitelui nectarulviilor.ro este in proprietatea SC Nectarul Viilor SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

  • Publicarea de informatii de catre utilizator(client).

Utilizatorul (clientul) este  singurul raspunzator de materialele postate.

  • Litigii

Orice litigiu aparut intre client si furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila.

Partile se vor adresa instantelor de judecata competente in cazul in care litigiile nu se pot rezolva pe cale amiabila.

  • Acceptarea termenilor si conditiilor

Utilizand acest website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate mai sus.