• Feteasca Regala Premium 2014 Villa Vinea - Terroirul special din Podgoria Tarnave care este locul de nastere pentru Feteasca Regala isi pune amprenta asupra acestui vin.  
  • Viognier - Clos Des Colombes este un vin extrem de fin si foarte aromat, cu un parfum de briosa.
  • Printesa Si Bobul De Mazare Clos Des Colombes - culoare perfecta galben-auriu stralucitor. Sofisticat si fin, un vin cu nume de poveste! Nas: piersici coapte 🍑, vanilie, prune albe de vara Gust: caise confiate, grapefruit roz, gem de prune, note de lemn de stejar Postgust: foarte lung si intens, creme brulee, lime si piper alb. PRINTESA SI BOBUL DE MAZARE imi aduce aminte brusc de Copilarie. Astfel aciditatea placuta a vinului ma racoreste la fel ca o plimbare cu picioarele goale prin iarba uda a diminetii in gradina bunicilor plina de visini si ciresi 🍒.
  • OMULETUL DE LEMN Clos de Colombes   asamblaj de 3 vinuri rosii: SIRAH - rotunjime si fructuozitate, CABERNET SAUVIGNON - tanini si corp, FETEASCA NEAGRA - personalitate si o nota "romaneasca" patriotica.
  • Merlot Avincis
  • Feteasca Regala & Pinot Gris - Avincis un vin cu adevarat regal, o Printesa zburdalnica dar frumoasa foc de culoarea spicelor de grau cu un buchet de flori de salcam si flori de portocal 🍊.
  • Un “Vin de Nuit” cum spun francezii, acest vin extrafresh si fructuos deopotriva este obtinut prin cupajarea celor 3 soiuri specifice podgoriei si fermentat la o temperatura scazuta dupa un scurt contact cu bostina doar de cateva ore. Vinul are parfum de zmeura, fragute si capsuni iar in gust se regasesc aceleasi fructe in stare confiata condimentate cu coaja rasa de grapefruit rosu. Un vin acum la moda de baut in orice moment al zilei care se poate asorta usor aproape cu orice preparate culinare chiar si cu pizza sau bucataria chinezeasca.
  • Soiul bordelez Cabernet Franc s-a adaptat excelent in podgoria Minis-Maderat valorificand la maximum acest terroir special dintre Mures si Muntii Zarandului. Vinul este intens colorat aproape “negru” fructuos si condimentat cu taninii vii, perfect echilibrat, usor de confundat cu marile vinuri de Bordeaux. Strugurii sunt recoltati tarziu si dupa o atenta selectie doar cei sanatosi ajung la fermentare si maturare in barrique timp de 24 de luni.  Optimul de consum este atins dupa inca un somn de aceasta data la sticle de inca doi ani.  
  • Obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc si Cadarca, acest vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2009. Un “Grand Cuvee” rar ca perlele negre. Culesul strugurilor s-a facut la supracoacere, s-au selectionat atat in vie cat si la crama, apoi s-au fermentat traditional pe bostina timp de 21 se zile. Vinul combina caracterele celor trei soiuri de struguri negrii cu iscusinta oenologului si terroirul special din sudul podgoriei Minis-Maderat.
  • Soi dacic romanesc cultivat  pe dealurile pietroase ale Paulisului, depaseste calitativ potentialul de soi. Aromele de struguri stafiditi si fructe rosii tradeaza un vin premium fin si echilibrat. Dupa fermentatie o parte din vin este maturat in barrique timp de 2 ani ceea ce ii aduce un plus de vanilie si ciocolata amaruie. Gustul are trei componente una vegetala, a doua fructuoasa si a treia minerala prin combinatia carora rezulta un vin fresh si foarte baubil.
  • Un soi de struguri negrii romanesti cu origine in Podgoria Dragasani unde isi pune cel mai bine in evidenta calitatile de vin barbatesc si complex. Soiul a fost obtinut printr-o incrucisare intre soiurile Negru Vartos si Saperavi fiind considerat fiul mai mic al soiului Novac care are la origine aceleasi soiuri. Parfumul se lasa greu descifrat fiind caracterizat prin note vegetale si piele, violete in fundal iar in timp cu un pic de rabdare(cateva ore) se deschide spre cirese negre in parga si afine de padure. Gustul este crud si salbatic la prima inghititura, vinul se ascunde si are nevoie din timp sau decantare pentru a exprima graduat nuantele de dulceata de visine, de cirese amare si de afine insotite de piper rosu.
  • Feteasca Neagra Premium Villa Vinea, un soi romanesc de struguri, pentru vinuri roșii (de asemenea, numit Madchentraube negru), care este surprinzător de bine‐cunoscut pentru vinurile sale cu rezultate excelente (cantitativ si calitativ).

  •   Deschidere fina, discret, usor aromat, aciditate viguroasa; culoare galben deschis spre galben pai. Buchet fin de fructe de mere proaspete, piersici și caise, o aromă ușoară de nucsoara completează experiența gustului. În gura, proaspat și suculent, putin sarat, spre final cu usoara mineralitate. Pentru zona de cultivare tipica, Kerner Villa Vinea aduce o aciditate medie și un finisaj moale.
  •   Riesling‐ul de la Villa Vinea reflecta caracterul împrejurimilor: solul argilos, greu , duce la o mineralitate subtila, usor sarata, precum și o aromă corpolenta de fructe. Nuanța de spumant galben‐pal se adauga in mod natural in spectrul de culori datorate teraselor orientate spre sud din valea Tarnavelor. La varsta frageda, mai ales, gustul este racoritor de citrice și fructe verzi.
  • Sauvignon Blanc Premium - Villa Vinea este un vin fin, aromat, cu un mare potential, culoare galben luminos cu reflexe ușor verzui; microclima și condițiile de sol (sol argilos) asigura aciditate si mineralitate caracteristica zonei, cu o aroma subtila de fructe (soc, piersica, agrise, coacăze), armonios imbinata cu arome vegetale (urzica, iarbă). Răcoritor și plin de viață pe cerul gurii, abundență de minerale si condiment, suculent și un finisaj neted si lung caracterizează Sauvignon‐ul nostru.